Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

OFFICIEEL: FC Barcelona contracteert nieuwe verdediger

Transfernieuws vandaag bij FC Barcelona. De club heeft zich versterkt met de jonge centrale verdediger Yerry Mina. Hij komt over van het Braziliaanse Palmeiras. Hij wordt gezien als de opvolger van Javier Mascherano.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

De geruchten over een transfer van Yerry Mina hielden al weken aan. FC Barcelona heeft zijn komst nu ook officieel bevestigd. De Colombiaanse verdediger tekent een contract tot 2013. Er komt een verdediger bij, maar Javier Mascherano mag van Ernesto Valverde vertrekken, melden enkele Spaanse media.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *