Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: Zoon Marc Wilmots zet carriere voort in Italie

De 20-jarige Reno Wilmots gaat voetballen in Italie. Hij heeft een akkoord bereikt met de tweedeklasser Avellino. Dit meldt die club via haar digitale huis. Hij komt over van Roeselare waar hij geen succes kende.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Reno Wilmots genoot zijn jeugdopleiding bij STVV, kreeg ook speelkansen in de A-kern maar verhuisde in de zomer van 2016 naar Standard, dat werd echter geen succes. Afgelopen zomer koos de jonge middenvelder voor een avontuur bij 1B’er KSV Roeselare, maar ook op Schiervelde brak hij niet door.

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *