Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Yacouba Sylla gelinkt aan vier Belgische ploegen

Yacouba Sylla (27) heeft over interesse niet te klagen. Eerder werd al bekend dat de speler van Stade Rennes in de belangstelling staat van KV Mechelen en AS Eupen. Maar nu zijn daar ook Standard Luik en Club Brugge bijgekomen. Ook het Poolse Legia Warschau zit achter zijn diensten aan.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

De Franse speler van Malinese afkomst trok vorige zomer op huurbasis naar Panathinaikos. Die club kent echter financiƫle problemen en Sylla meldde zich terug bij Rennes.

L’Equipe meldt dat Yacouba een voorkeur heeft voor een avontuur bij Legia Warschau. Zijn club sloeg echter het bod van een half miljoen euro plus tien procent bij een doorverkoop af. Een Belgisch team bracht in die periode een gelijkaardig bod uit. Toen was er nog geen sprake van Club Brugge en Standard.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *