Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BIZAR! 50-jarige aanvaller tekent nieuw contract (ONGEKEND!)

Een ongekend verhaal uit Japan. Kazuyoshi Miura tekent namelijk een nieuw contract bij zijn club en in februari wordt de aanvaller 51 jaar.  De profvoetballer speelt voor Yokohama FC en begint aan 33ste seizoen als prof!

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Het afgelopen seizoen maakte hij één doelpunt in twaalf wedstrijden in de Japanse tweede klasse. Miura trok in 1986 naar Bazilië en keerde vier jaar later terug naar Japan. Daarna volgden avonturen bij onder meer Genoa FC, Dinamo Zagreb en Sydney FC. Sinds 2005 speelt hij bij Yokohama FC.

Hij kwam 89 keer voor de nationale ploeg uit en lukte twaalf goals in de WK-voorronde voor het WK 1998.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *