Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: ‘RSC Anderlecht plant miljoenenbod op vervanger van Dendoncker’

Anderlecht houdt al rekening met het vertrek van haar sterkhouder Leander Dendoncker. Het Engelse West Ham United wil hem graag overnemen van de Brusselaars en hebben hier maar liefst 19 miljoen pond voor over.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Anderlecht zou als vervanger Ognjen Vranjes in het vizier hebben. Dit weten diverse Griekse media te melden. Hij zou ongeveer drie miljoen euro moeten kosten. Anderlecht wil hem in de zomer halen, maar als Dendoncker in januari alsnog zou vertrekken, dan zal Paars-Wit dan al een bod doen.

Herman Van Holsbeeck bevestigt dat Anderlecht de Bosniër volgt. “”We kennen de speler, maar er is niets officieel. De volgende dagen spreken we intern over transfers.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *