Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: Twee Belgische clubs willen Coulibaly

Ousmane Coulibaly mag zich in de belangstelling heugen van twee clubs uit de Jupiler Pro League. Hij staat nu nog onder contract bij het Griekse Panathinaikos maar die kampen met grote financiele problemen.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

Standard en KV Mechelen zouden de ervaren international naar de Pro League willen halen. De Mechelaars verkochten Ivan Tomecak aan Club Brugge voor anderhalf miljoen euro en zijn op zoek naar een vervanger. Volgens HLN hoorde daar al een bod van een half miljoen euro bij.

Panathinaikos moet een aantal spelers van de hand doen in de wintermercato vanwege financiƫle problemen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *