Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Anderlecht verliest strijd om uitblinker uit de Nederlandse Eredivisie’

Anderlecht lijkt de strijd om één van de uitblinkers uit de Nederlandse Eredivisie te verliezen. Ze hadden namelijk Tyronne Ebuehi in het vizier. Een verdediger van ADO Den Haag. Maar hij lijkt te gaan vertrekken naar het Portugese Benfica.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR EEN POKERTICKET VAN 10EURO!! GEEN STORTING VEREIST!

Volgens het meidum Record is Ebuehi maandag naar Lissabon afgereisd om zijn medische testen af te leggen bij Benfica. De Nederlandse Nigeriaan zou per direct naar de Portugese topclub verkassen. Later vandaag zou de transfer helemaal afgerond worden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *