Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

KAA Gent moet het wekenlang doen zonder sterkhouder

AA Gent moet het de komende weken doen zonder één van haar sterkhouders. In het oefenduel tegen FC Nurnberg moest flankspeler Moses Simon er met een blessure af en na onderzoek is gebleken dat de ligamenten in zijn enkel zijn beschadigd.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR EEN POKERTICKET VAN 10EURO!! GEEN STORTING VEREIST!

Hij is er naar verluidt tussen de vier en zes weken uit. Moses Simon maakte dit seizoen vijf doelpunten in de Jupiler Pro League en gaf twee assists. Hij mist al zeker de wedstrijden tegen Sporting Lokeren (thuis), Antwerp (uit), Club Brugge (thuis), Eupen (uit), STVV (thuis) en KV Mechelen (thuis).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *