Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TOPTRANSFER! ‘Pierre-Emerick Aubameyang goed op weg naar Premier League-topper’

Pierre-Emerick Aubameyang zou zo snel mogelijk willen vertrekken bij Borussia Dortmund. Dit weet zijn vader te melden. Arsenal zou willen doordrukken helemaal nu Alexis Sanchez voor een vertrek staat uit het Emirates Stadium.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80EURO WELKOMSTBONUS!! BUITENKANSJE!

De Gunners nemen eerstdaags wellicht afscheid van Alexis Sanchez en ook Mesut Özil lijkt op korte termijn te vertrekken. Met Malcom van Bordeaux lijkt een eerste aanvaller alvast onderweg naar het Emirates Stadium, maar de club zou ook erg optimistisch zijn over de kansen op de komst van Aubameyang.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *