Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: Anthony Vanden Borre sprak met RSC Anderlecht

Anthony Vanden Borre leek zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hebben gehangen maar de voormalige Rode Duivel knokt zich terug. Hij werkt onder meer met Glen Vercauteren aan zijn terugkeer. En hij voerde een gesprek met Herman Van Holsbeeck.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Anderlecht is de club van zijn hart. Vanden Borre hoopt er een nieuwe kans te krijgen, in de vorm van een prestatiegericht contract. Van Holsbeeck stelde de 30-jarige verdediger echter te leur. Vanden Borre moet dus op een kans bij een andere ploeg hopen. In de Pro League of in Eerste Klasse B.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR EEN POKERTICKET VAN 10EURO!! GEEN STORTING VEREIST!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *