Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: ‘Monsterbod op weg voor Leander Dendoncker’

Er is een monsterbod onderweg voor Anderlecht-sterkhouder Leander Dendoncker. Volgens het medium La Dernière Heure wil het Londense West Ham United maar liefst 27 miljoen euro voor hem neertellen. Een bedrag ook dat Anderlecht verlangt voor de middenvelder.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

David Moyes zou een grote fan zijn van Dendoncker en daarom bijzonder ver willen gaan om de verdedigende middenvelder in te lijven. De transferperiode duurt nog twee weken dus we zullen zien of de Brusselaars overstag gaan.

facebook SUPERTIP: NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR EEN POKERTICKET VAN 10EURO!! GEEN STORTING VEREIST!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.