Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

WTF! Speler die vele miljoenen verdiende in 7 maanden zag Chinees avontuur als vakantie

Een maand of zeven geleden vertrok Carlos Tevez van Boca Juniors naar China. Hij ging daar spelen voor Shanghai Shenhua tegen een weekloon van maar liefst 700.000 euro! Een succes werd het niet. Hij speelde zestien wedstrijden voor die club en maakte hierin vier doelpunten.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Nu is hij weer terug bij zijn club Boca Juniors. Bij Shanghai Shenhua stelden ze dat Tevez niet als prof leefde en snel meerdere kilo’s bij kwam.

Daar ligt Tevez niet van wakker. Hij is dolblij terug te zijn bij Boca Juniors. Minder geld kan ook gelukkig maken. “Wat ze in China vind ik niet erg, want ik zag het als een vakantie van zeven maanden. Toen ik in China aankwam, wilde ik al terugkeren naar Boca Juniors”, stelt de 33-jarige aanvaller op de Argentijnse televisie.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80 EURO WELKOMSTBONUS!!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.