Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Belgische topclub waagt poging bij Maxime Lestienne’

Maxime Lestienne verruilde in 2014 Club Brugge voor Al-Arabi uit Saoudi-Arabie. Een succes werd het daar niet. Hij werd uitgeleend aan Genoa en PSV een speelde het laatste seizoen voor Rubin Kazan uit Rusland. Die club heeft nu financiele problemen waardoor hij mag vertrekken.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? WED DAN EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Volgens het medium ‘Het Nieuwsblad’ is Standard Luik in de race om hem binnen te halen. En die club zou een eerste poging voor hem hebben gewaagd.

Toch is de kans klein dat Lestienne de overstap naar Sclessin deze winter maakt. Zijn huidige werkgever Rubin Kazan wil dan wel van de Belg af, toch vragen de Russen naar verluidt nog steeds vijf miljoen euro en dat is uiteraard teveel voor de Rouches. Zelfs een transfer naar Trabzonspor komt hierdoor op de helling, de Turken willen voorlopig niet verder dan 2.5 miljoen euro gaan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *