Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Real Madrid wil 110 miljoen euro betalen voor deze nieuwe spits’

Real Madrid weet welke spits het wil voor het volgende seizoen. De Koninklijke heeft de spits van Internazionale op de radar. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden. Mauro Icardi heeft een clausule in zijn contract dat hij voor 110 miljoen euro mag vertrekken.

facebook SUPERTIP: WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Real zou dat bedrag nu ook op tafel willen leggen, al zien ze bij Inter hun goudhaantje liever niet vertrekken. Dit seizoen was hij goed voor 18 treffers in 20 wedstrijden. Een uitmuntende gemiddelde natuurlijk.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? KLIK DAN HIER VOOR JE 80 EURO WELKOMSTBONUS!!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *