Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

DEFINITIEF: Waasland-Beveren verliest sterkhouder aan andere Belgische club

Waasland-Beveren moet het de rest van de competitie doen zonder één van haar sterkhouders. Ibrahima Seck maakt namelijk de overstap naar KRC Genk.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? WED DAN EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

“Seck streek in 2016 neer op de Freethiel. Hij kwam over van AJ Auxerre uit de Ligue 2 en tekende voor twee seizoenen in Beveren. Toenmalig trainer Stijn Vreven zag in Seck zijn verlengstuk op het veld en maakte hem meteen captain. De heenronde speelde hij op een indrukwekkend hoog niveau, waardoor hij meteen interesse wekte van andere clubs. Hij speelde 25 wedstrijden in de reguliere competitie, nadien ook negen in Play-off II. Hij kon driemaal tot scoren komen. Dit seizoen kwam Seck bij alle wedstrijden aan de aftrap, zowel beker als competitie, met vier goals en één assist kon hij ook mooie cijfers voorleggen. Onze captain kiest dus nu voor een avontuur bij KRC Genk, de voorliefde van de Limburgers voor Seck was al langer bekend. Nu blijft de liefde dus niet langer onbeantwoord. We willen Ibrahima bedanken voor zijn tomeloze inzet op en naast het veld!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *