Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

OFFICIEEL: Ex-spits van Lierse en Westerlo heeft mooie transfer te pakken

Een voormalig spits van Lierse SK en KVC Westerlo heeft een mooie transfer te pakken. Mbaye Diagne heeft nameijk een contract getekend bij het Turkse Kasimpasa.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? WED DAN EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Hij speelde in het seizoen 2012/2013 elf matchen voor Lierse en scoorde toen zeven doelpunten. Een jaar later verdedigde hij enkele maanden de kleuren van Westerlo en scoorde er drie keer in elf matchen.

Nadien trok de ex-speler van Juventus naar Ujpest in Hongarije, waar hij elf keer scoorde in veertien wedstrijden. Het Chinese Tijanjin Teda, de club van Frank Acheampong, haalde hem in 2016 in huis. Hij scoorde er 16 keer in 44 wedstrijden en Diagne koos nu dus voor een avontuur bij Kasimpasa, dat Mahmoud Hassan huurt van Anderlecht.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *