Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

OPVALLEND ‘Anderlecht vangt slechts deze som voor Nicolae Stanciu’

Eerder deze week bereikte Anderlecht een akkoord met het Tsjechische Sparta Praag over de transfer van Nicolae Stanciu. Er zou een bedrag van vijf miljoen euro gemoeid zijn met de overgang maar dit blijkt nu toch een stuk minder te zijn.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? WED DAN EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Volgens het Tsjechische iSport zou Sparta Praag uiteindelijk 96 miljoen Tsjechische kronen op tafel leggen, omgerekend iets meer dan 3,75 miljoen euro. Daarmee zou Stanciu wel de duurste aankoop ooit van een Tsjechische club worden. De Roemeen zou na zijn medische testen een contract tot 2021 tekenen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *