Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Anderlecht krijgt eerste transferultimatum opgelegd’

Anderlecht heeft een transferultimatum gekregen van het Griekse Panathinaikos. Mochten de Brusselaars zich willen versterken met de Zweedse verdediger Niklas Hult dan zal er vaart achter gezet moeten worden. Dit weet het medium Fotbollskanalen te melden.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? WED DAN EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

De Grieken zouden ten laatste vrijdagavond een definitief antwoord willen van Anderlecht, dat tot dusver naar verluidt bereid was om 250.000 euro neer te leggen. De situatie van Hult speelt wel in de kaarten van Paars-Wit: de Zweed is immers al een tijdje niet betaald en wil daarom absoluut vertrekken. Door de komst van Kenny Saief lijkt de transfer van Hult wel niet langer opportuun bij RSCA.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *