Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: ‘FC Barcelona en Real Madrid vechten om deze middenvelder’

FC Barcelona en Real Madrid strijden om dezelfde speler. Beide grootmachten hebben namelijk Real Betis-speler Fabián Ruiz in het vizier. Dit weet de Spaanse krant AS te melden.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? WED DAN EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Betis heeft inmiddels de onderhandelingen met Fabián over een nieuw contract geopend. Dat is ook hard nodig, want in zijn huidige contract tot medio 2020 staat een gelimiteerde transfersom van slechts 15 miljoen euro.”

Het blad gaat verder: “Betis hoopt dat bedrag te verhogen tot 40 miljoen euro. Ook Tottenham Hotspur en AS Roma hebben belangstelling voor de 21-jarige middenvelder, die zelf een voorkeur lijkt te hebben voor een langer verblijf in Sevilla.” Eerder liet de speler in kwestie al weten: “Ik wil hier zo lang als het kan blijven, maar we zullen zien wat er gaat gebeuren.”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.