Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: ‘Juventus staat voor contracteren van Rode Duivel’

De Italiaanse grootmacht Juventus zou staan voor het contracteren van een speler van de Rode Duivels. Het medium Corriere dello Sport heeft het zelfs al over een ‘done deal’. Dennis Praet zou op het punt staan de overstap te maken vanaf Sampdoria.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? WED DAN EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

De voormalige speler van Anderlecht bevestigt tegenover Het Nieuwsblad dat er onderhandelingen lopen. Die nog niet concreet zouden zijn. Praet houdt er rekening mee dat hij ook na de wintermercato nog bij Sampdoria Genua rondloopt. De Leuvenaar ligt er tot midden 2021 onder contract.

Zijn zaakwaarnemer Martin Riha liet vorige week weten dat hij wel beweging verwacht na dit seizoen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *