Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: ‘Standard Luik wil mooie slag slaan: 4 tot 6 miljoen euro’

Standard Luik hoopt de komende weken een mooie deal te maken wat betreft de verkoop van een speler. Het medium La Dernière Heure weet te melden dat de verdediger Konstantinos Laifis zich in de belangstelling mag heugen van een hele rits clubs.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? WED DAN EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Hij wordt sinds begin vorig seizoen gehuurd van Olympiakos en ontwikkelde zich in die periode uitstekend. Hij zou ondertussen interesse genieten van Crotone, Genoa, Hellas Verona en enkele andere clubs uit Italië, Duitsland en Spanje.

Standard betaalde 500.000 euro om de Cyprioot voor twee jaar te huren en heeft ook een aankoopoptie van 1,5 miljoen euro. De bedoeling zou zijn om Laifis na het lichten van die optie meteen voor een meerprijs te verkopen. Standard zou hopen om zo’n 4 tot 6 miljoen euro te kunnen vangen voor de 24-jarige.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *