Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

WTF! ‘Neymar razend na vier goals en monsterzege op Dijon’

Het Paris Saint-Germain van Neymar won gisteren met maar liefst 8-0 van competitiegenoot Dijon. De Braziliaanse superster was de grote man bij de club uit Parijs met maar liefst vier treffers. Maar na het fluitsignaal beende de Braziliaan boos weg. Hij was gepikeerd door het publiek in het Parc des Princes.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? WED DAN EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

En opnieuw lag Edinson Cavani aan de basis van zijn onvrede, al is van een rechtstreeks conflict dit keer geen sprake. Maar nadat de Uruguayaan in de eerste helft al één keer had gescoord, evenaarde hij het clubrecord van Zlatan Ibrahimovic met 156 doelpunten voor PSG. Cavani, nog steeds immens populair in het Parc des Princes, kon dat record niet veel later zelfs scherper stellen. Maar bij een strafschop gunde Neymar zijn medespits nog geen blik waardig en eiste hij de bal resoluut zelf op.

Dat was niet naar de zin van een groot deel van het publiek, dat zijn verontwaardiging duidelijk maakte met enkele fluitconcerten richting de Braziliaan. En daar kon Neymar niet mee lachen. Volgens Voetbal International trok hij na de match dan ook razend de kleedkamer in. Een zoveelste conflict(je), maar in de Parijse bestuurskamer zal men toch vooral naar het scorebord hebben gekeken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *