Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Neymar jaagt sterspeler weg uit Parc des Princes’

Edinson Cavani is er klaar mee. De Uruguayaanse spits is het zat dat Neymar alle aandacht opeist bij Paris Saint-Germain. Hij zou inzetten op een vertrek bij de Franse grootmacht.

In de afgelopen wedstrijd van Paris Saint-Germain wilde de spits een strafschop nemen en zo het doelpuntenrecord van PSG verbreken, maar die werd opgeëist door de Braziliaan, wat leidde tot een fluitconcert van de tribunes. Cavani weet nu genoeg: hij wil graag terugkeren in de Serie A, waar hij eerder uitkwam voor Napoli.

De krant Corriere dello Sport weet dat Juventus inmiddels contact op heeft genomen met de clubleiding van Paris Saint-Germain. Een last-minute transfer in de winter ligt niet voor de hand, maar in de aankomende zomer kunnen de beide partijen tot een deal komen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *