Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: Anderlecht wil twee aanvallers uit de Jupiler Pro League halen

RSC Anderlecht heeft twee aanvallers op het oog die uitkomen in de Jupiler Pro League. Het zou gaan om Jonathan Bolingi die eigendom is van Standard Luik en Siebe Schrijvers die onder contract staat bij KRC Genk. Dit weet het medium HNB te melden.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? WED DAN EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Laatsgenoemde reageerde al op de vermeende interesse: “Ik kreeg daarover een sms van een vriend. Maar ik concentreer me 100 procent op Genk en weet zelf van niets. Met Genk zijn er ondertussen gesprekken over een contractverlenging en die verlopen in een positieve sfeer.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *