Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRANSFER: Sint-Truiden wil zich versterken met sensatie uit de Pro League

Sint-Truiden wil met de nieuwe Japanse eigenaars doorstoten naar de top van het Belgische voetbal. Ze hebben alvast één speler in het vizier en dat is een sensatie uit de Jupiler Pro League. Het zou namelijk gaan om Waasland-Beveren speler Ryota Morioka.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? WED DAN EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

Dit weet het medium ‘Het Laatste Nieuws’ te melden. Een gedroomde speler: marketinggericht een buitenkans én een speler die een sportieve meerwaarde zou bieden. STVV had ook interesse in Ibrahima Seck, maar de verdedigende middenvelder trok naar Racing Genk.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *