Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

WK WINST! Waanzinnige premie uitgedeeld aan de Rode Duivels!

Mochten De Rode Duivels het WK winnen in Rusland dan zal er een flinke premie te verdelen zijn. Dit weet het medium HBvL te melden.

Naar verluidt gaan de spelers 690.000 bruto gaan verdienen als ze het WK winnen, in 2014 was dat nog 704.000 euro. De krant geeft meer uitleg.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? WED DAN EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET TV! (enkel voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!

“Bij het nieuwe akkoord leveren de Rode Duivels globaal bekeken 15 procent in tegenover de vorige overeenkomst. In de praktijk verdienen ze echter ongeveer evenveel als vier jaar geleden. De wereldvoetbalbond verdeelt voor het komende WK in totaal 647,5 miljoen euro (791 miljoen dollar) aan premies onder de 32 deelnemende landen. Dat is ruim tien procent meer dan bij het WK 2014. Tel daarbij de veranderde koers van de dollar – de munteenheid waarmee de wereldvoetbalbond werkt – en het verlies is voor de Duivels uiteindelijk zeer gering.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *