Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

CONCREET! ‘Anderlecht meldt zich bij Fenerbahce voor man van zeven miljoen’

Anderlecht heeft een speler van het Turke Fenerbahce in het vizier. Het Turkse medium Fanatik weet te melden dat de Brusselaars een poging willen wagen voor 22-jarige Ozan Tufan.

De rechterflankspeler, die ook als centrale middenvelder kan spelen, zou dicht bij een overgang naar Paars-Wit staan. Anderlecht zou de speler tot het einde van het seizoen huren en wil ook een aankoopoptie in het contract. Tufan werd door Fenerbah├že twee jaar geleden voor zeven miljoen euro weggehaald bij Bursaspor. Dit seizoen was hij in negen competitiewedstrijden goed voor drie doelpunten en twee assists.Tufan is ook een vaste waarde in de selectie van Turkije.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *