Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

MOOI! ‘Heel Barça is wild van deze Rode Duivel’

Thomas Vermaelen maakt indruk bij FC Barcelona. De verdediger viel onlangs geblesseerd uit maar zou binnen twee weken alweer zijn rentree kunnen maken. Dit tot grote opluchting van heel de Catalaanse grootmacht.

Nog geen account bij Unibet? Kies dan hieronder je bonus!

facebook €80 euro voetbalwedden!

facebook €160 casinobonus & 150 free spins!

facebook €500 pokerbonus & €30 tickets!

Met zijn sterke prestaties van de voorbije maanden heeft Vermaelen immers een prominente rol opgeëist binnen de blauw-rode kleedkamer, zo meldt El Mundo Deportivo. Dat werd volgens de krant zondag nogmaals geïllustreerd: nadat hij neerging op het veld kwamen bijna alle ploegmaats polshoogte nemen en op de terugreis gingen zowat alle leden van de spelersgroep én staff polshoogte nemen bij hem en de clubdokters. “Vermaelen heeft getoond dat hij het Barça-niveau in zich heeft. Heel wat ploegmaats vinden het zelfs jammer dat hij dit door al zijn blessures niet eerder heeft kunnen tonen wat voor een meerwaarde hij is”, schrijft het medium.

En niet enkel binnen de kleedkamer wordt Vermaelen erg geapprecieerd, ook het bestuur is zeer te spreken over zijn prestaties. Zo zouden technisch directeur Robert Fernandez en algemeen directeur Pep Segura helemaal wild zijn van de Belg. Volgens FCB Noticias is het idee om een extra verdediger te halen na het vertrek van Javier Mascherano dan ook van tafel geveegd. Vermaelen zou de eerste reserve worden en zelfs met Samuel Umtiti mogen strijden om een basisplaats naast Gerard Piqué, in zijn afwezigheid zal die rol ingevuld worden door nieuwkomer Yerri Mina.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *