Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Jan Mulder maakt gehakt van twee RSCA-spelers: “Zijn heel erg beperkt”

Voetbalanalist en voormalig Anderlecht-speler Jan Mulder volgt de club op de voet. Hij is niet te spreken over twee spelers van zijn voormalige ploeg. De ploeg scoorde dit seizoen nog maar 39 keer in de competitie en dit is veel minder dan vorige seizoenen.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

Voor Jan Mulder is dit geen verrassing. “Neen, ik zag zaterdag Teodorczyk en Ganvoula vooraan spelen, dat is toch wel héél erg beperkt. Aanvallend ontbreken ze gewoon klassespelers. Een ploeg als Anderlecht moet dat gewoon hebben, het is triest”, zegt hij aan Vista.

“Hanni was de enige die ze hadden en die hebben ze dan verkocht. Daar kan ik met mijn verstand niet bij. Kums? Hij mag ook eens op doel schieten, het was een geweldige voetballer. Er straalt ook weinig van uit.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *