Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Marouane Fellaini tekent voorcontract bij nieuwe ploeg’

Marouane Fellaini zou een voorcontract hebben getekend bij een nieuwe club. De middenvelder heeft een aflopend contract bij Manchester United en kan dus uitkijken naar een nieuwe werkgever. Volgens het Turkse medium Fotomac heeft hij een voorcontract getekend bij Besiktas.

De regerende kampioen van Turkije volgt de Belg al een tijdje en deed in het recente verleden al vaker een poging hem binnen te halen. Ook Fenerbahce en Galatasaray zouden zich nog gemeld hebben, maar het lijkt dus die andere club uit Istanbul te worden. Na het seizoen zou Fellaini als transfervrije speler de overstap maken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *