Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

“Kevin de Bruyne kreeg hoger aanbod van Paris Saint-Germain”

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Kevin de Bruyne is één van de beste speler in de Engelse Premier League. De middenvelder is gelukkig bij Manchester City. Zijn zaakwaarnemer Patrick De Koster zegt dat het Franse Paris Saint-Germain hem in eerste instantie een beter voorstel deed dan The Citizens.

facebook BONUS! €80 euro voetbalwedden bij Unibet! Schrijf je hier vrijblijvend in!

Na zijn sterke jaren bij VfL Wolfsburg had De Bruyne de clubs voor het uitkiezen. Het werd Manchester City.”

“Als hij voor het geld had moeten kiezen, dan had hij voor PSG moeten kiezen. Hun aanbod was financieel toch nog iets hoger dan dat van Manchester City. Anderzijds, je speelt tegen ploegen als Arsenal, Man Utd, Chelsea… Dat zijn wekelijks Champions League-finales en in Frankrijk heb je PSG, Monaco en stilaan Lyon terug. Dat is het”, aldus De Koster aan Eleven Sports.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.