Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Locatie van wedstrijd tussen Rode Duivels en Oranje bekend’

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Op 16 oktober spelen Belgie en Nederland een oefeninterland tegen elkaar. Volgens Het Nieuwsblad is de kans groot dat de wedstrijd straks in het Jan Breydelstadion wordt gespeeld. Dit omdat het huidige contract van de KBVB en de stad Brussel voor het gebruik van het Koning Boudewijnstadion eind mei afloopt.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Er kan onderhandeld worden, maar er zullen dan werken aan de gang zijn in het stadion. Daardoor wil de stad zoveel mogelijk grote evenementen vermijden. Sclessin en Jan Breydel zijn hierna de grootste stadia in ons land. Omdat de rivaliteit met Nederland meer heerst in Vlaanderen, wordt er waarschijnlijk voor Brugge gekozen.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.