Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Lukasz Teodorczyk was deze winter bijna speler van Italiaanse grootmacht

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Het had niet veel gescheeld of Lukasz Teodorczyk had deze winter een transfer gemaakt naar een Italiaanse topclub. Eerder was een Chinese club voor hem in de markt maar Anderlecht wilde hem niet laten gaan. Nu maakt zijn makelaar bekend dat de Poolse spits ook naar AS Roma kon vertrekken.

facebook NOG GEEN ACCOUNT BIJ UNIBET? Schrijf je dan nu in voor een 80 euro welkomstbonus! Buitenkansje!

Marcin Kubacki behartigt de zaken van Teodorczyk en zei aan het Poolse Sportowefakty dat hij in de winter onderhandelde met AS Roma over een transfer. Ook Jiangsu Suning toonde stevige interesse. Teo is opnieuw in vorm bij Anderlecht en Kubacki kan zich dan ook niet voorstellen dat Teo niet geselecteerd zou raken voor het WK deze zomer.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.