Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Eerste zomertransfer Club Brugge lijkt bekend’

Club Brugge staat er momenteel goed voor om kampioen van Belgie te worden. Ze gaan de Play-Offs in met zes punten voorsprong. De directie is al bezig om de selectie van volgend seizoen vorm te geven. Een belangrijk target voor de club uit Brugge is wat meer zekerheid tussen de palen.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Want nog een jaargang zoals de huidige, waarin Blauw-Zwart maar liefst vijf doelmannen moest gebruiken, wil men absoluut vermijden. Daarom is de kans volgens Het Nieuwsblad groot dat Club de aankoopoptie op Kenneth Vermeer gaat lichten. De Nederlander werd afgelopen winter gehuurd van Feyenoord en na een ietwat twijfelende start, toont hij zich nu toch wel een meerwaarde. Zeker zondag op STVV stond hij sterk te keepen.

HNB schrijft dat het plan om de aankoopoptie te lichten alvast op tafel ligt. Hoeveel deze precies bedraagt is nog niet bekend. Vermeer zelf liet onlangs nog verstaan dat hij erg tevreden is met de keuze voor Club en zich er goed voelt. Bovendien zou een eventueel ticket naar de Champions League een grote troef zijn om hem te overtuigen in Brugge te blijven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *