Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Louis van Gaal geeft Thibaut Courtois flinke veeg uit de pan

Chelsea verloor gisteren met 3-0 van FC Barcelona en is nu uitgeschakeld in de strijd om de Champions League. Doelman van de Londenaren Thibaut Courtois ging een paar keer in de wedstrijd niet vrijuit. Zo liet hij twee doelpunten door door zijn benen van Lionel Messi.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

De Rode Duivel zelf bleef achteraf redelijk kalm, ook al besefte hij maar al te goed dat hij in de fout was gegaan. “We hebben niet slecht gespeeld, maar individuele fouten kosten ons de zege. Dat betaal je tegen Barcelona cash. Bij die eerste goal ging ik niet vrijuit. Als we hadden kunnen scoren, dan zou Barcelona iets meer schrik gehad hebben”, werd hij geciteerd door Sporza.

Maar de doelman kreeg wel een pak kritiek te slikken op de sociale media en ook Louis van Gaal, die als analist fungeerde voor het Nederlandse Ziggo Sport, gaf hem een flinke veeg uit de pan. “De wedstrijd werd op zijn kop gezet door die blunder van Courtois. Dat vind ik echt een grote blunder, die bal kan er gewoon niet in. Als hij Frans Hoek (de doelmannencoach die steevast samenwerkt met Van Gaal, red.) als keeperstrainer had gehad, had hij zijn benen gesloten”, aldus de voormalige toptrainer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *