Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: Bekerfinale tussen KRC Genk en Standard Luik komt in het gedrang

Morgen staat de bekerfinale op het programma. KRC Genk speelt dan tegen Standard Luik. Maar het zou zomaar kunnen dat deze pot niet doorgaat.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

En dat zou dan te ‘danken’ zijn aan alweer een nieuwe, late, winterprik. Komende dagen worden er namelijk weer vriestemperaturen én sneeuw verwacht. Een probleem voor het Koning Boudewijnstadion, want daar is namelijk geen veldverwarming.

Woordvoerder van de KBVB, Pierre Cornez, tracht een afgelasting echter ten allen tijde te vermijden: “We zullen er alles aan doen om de wedstrijd te laten plaatsvinden.” Stelt hij in HBVL. “Als we weten dat er sneeuw voorspeld wordt, kunnen we wel medewerkers stand-by houden om het terrein te ruimen, indien nodig. De ref zal uiteindelijk moeten beslissing of er al dan niet gespeeld kan worden.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *