Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Marc Coucke wil fans van Anderlecht meteen paaien’

Marc Coucke zal als alles verloopt volgens plan aan het begin van de Play-Offs de nieuwe voorzitter zijn van RSC Anderlecht. Vorige week werd al afscheid genomen van Roger Vanden Stock en op 30 maart zou alles rond moeten zijn.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Maar zo lang zal Coucke niet wachten om de fans van Paars-Wit te paaien, weet Het Laatste Nieuws. Dinsdag zal de toekomstige voorzitter immers al een bijeenkomst met de supporters houden in het Constant Vanden Stockstadion. Daarbij zullen twee afgevaardigden per supportersclub uitgenodigd worden.

Coucke wil er luisteren naar de idee├źn van de supporters, maar wil ook zijn plannen uitvouwen om de beleving in het stadion te optimaliseren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *