Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Marc Degryse: “Club Brugge heeft een grote fout gemaakt”

Vanavond staat de bekerfinale op het programma. KRC Genk speelt dan tegen Standard Luik. Voor trainer Phillipe Clement zou het meteen zijn eerste prijs als trainer kunnen betekenen. En dat in zijn eerste seizoen als T1.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Clement kan dan ook terugblikken op uitstekende eerste maanden als hoofdcoach, eerst bij Waasland-Beveren en nu ook bij Genk. Het is dan ook opvallend dat hij geen kans kreeg bij Club Brugge, waar hij het nochtans erg goed deed als assistent-coach. “Het is eigenlijk een grote fout geweest van Club Brugge, als je het zo bekijkt. Alhoewel, ze zullen er wel trots op zijn dat er iemand van binnen hun organisatie nu aan de slag is bij de concurrentie”, stelt analist Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.

Maar daar houdt Clement zelf toch een andere visie op na. “Ik denk niet dat Club Brugge Genk als concurrent ziet. En zo ver zijn we ook nog niet. Ik wil hier ook geen kopie van Club Brugge maken, maar wel KRC beter maken op alle gebieden. We moeten blijven evolueren, want als je stilstaat, ga je achteruit.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *