Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

OFFICIEEL: Voor deze club speelt Mehdi Carcela volgend seizoen

Mehdi Carcela maakt momenteel furore in de Jupiler Pro League. Hij wordt door Standard Luik gehuurd van het Spaanse Granada en heeft een aankoopoptie op hem bedongen. Voor 2,5 miljoen euro kan hij definitief de overstap maken naar Luik.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Goed nieuws voor de fans van The Rouches. Carcela blijft in Luik! Dit weet het medium La Capitale te melden. Standard gaat 2,5 miljoen euro betalen voor de technisch vaardige Carcela en hij kan nadien voor drie jaar tekenen. De afgelopen weken kreeg Carcela bijzonder veel lof voor zijn prestaties.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *