Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Michel Preud’homme op weg naar Standard Luik’

Trainer Michel Preud’homme zou in gesprek zijn met Standard Luik om daar volgend seizoen de nieuwe trainer te worden. Dit weet het medium Sudpresse te melden.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

De Rouches plaatsten zich voor Play-Off I en behaalden zaterdag de beker van België, de balans van huidige trainer Ricardo Sa Pinto is dus overwegend positief. Toch staat zijn toekomst nog niet vast. En volgens Le Soir heeft dat vooral te maken met de mogelijke komst van Preud’homme. “Men heeft mij al gevraagd of een terugkeer naar Luik overwogen kan worden. Indien Standard geïnteresseerd is, moet het bestuur maar contact opnemen”, liet hij onlangs noteren bij de Waalse krant. Voorzitter Bruno Venanzi, die er een doel van gemaakt heeft om zoveel mogelijk ex-lievelingen terug te halen, zou de dragende kracht zijn achter dit idee.

In ieder geval was MPH de laatste weken steeds vaker te zien in de tribunes van Sclessin. En zaterdag was hij samen met zijn kinderen één van de genodigden van Standard op de bekerfinale. Volgens de Waalse journalist Sacha Tavolieri zou Preud’homme manager worden naar Engels model: trainer dus met een grote inspraak in het technische beleid. In zijn zog zou Emilio Ferrera, momenteel beloftencoach bij RSC Anderlecht, volgen om de academie te gaan leiden. Die laatste wou MPH ook al volgen naar Bordeaux. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *