Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Drie topclubs strijden om handtekening van Toby Alderweireld’

Toby Alderweireld is bij Tottenham Hotspur uitgegroeid tot één van de beste centrale verdedigers in de Premier League. Hij heeft nog steeds geen nieuw contract ondertekend bij The Spurs en dat voed de speculaties over zijn toekomst. Is de Rode Duivel bezig aan zijn laatste maanden bij de Londense grootmacht.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Dat was de vraag die HLN zich stelde. Een transfer lijkt alleszins aanstaande volgens de krant: “Alderweireld ligt nog een goed jaar vast. De club heeft wel een eenzijdige optie om dat met een seizoen te verlengen tot 2020, maar activeert dan wel een opstapclausule van 28 miljoen euro, die in een bepaalde periode van de zomer van 2019 geldt. Dat scenario wil Levy vermijden. Liever dan Alderweireld gratis te zien gaan of voor bovenstaande spotprijs, hoopt hij hem deze zomer te gelde te maken. Voor vele miljoenen uiteraard. De hoogste bieder wint. Hij rekent op minstens 50 miljoen.”

Waarna een overzicht volgde met de mogelijke bestemmingen van de Rode Duivel. Volgens HLN blijven er straks drie serieuze opties over met PSG, FC Barcelona en Man Utd. Chelsea, Real, Man City en Juventus zouden volgens hen geen optie zijn, daar zij andere mogelijkheden hebben en/of zoeken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *