Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Aanvaller weg bij RSC Anderlecht, transfer van twee miljoen’

Onder de nieuwe voorzitter Marc Coucke zal Anderlecht volgend seizoen een ommezwaai maken. De verwachting is dat de selectie er heel anders uitgaat zien en de grootmacht uit Brussel kan alvast één van haar uitgeleende speler verkopen voor een grote som geld.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Volgens Het Nieuwsblad zal Kasimpasa de aankoopoptie op Mahmoud ‘Trezeguet’ Hassan van twee miljoen euro lichten. De Turken zijn inmiddels helemaal gek van de aanvaller en zien in hem ook belangrijke bron van inkomsten op termijn. Naast Galatasaray zou immers ook Besiktas geïnteresseerd zijn. Bovendien kan Trezeguet zijn marktwaarde op het WK nog wat opkrikken, waardoor Kasimpasa hem voor een veelvoud zou kunnen verkopen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *