Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Anderlecht-speler kan klomp goud worden, meer dan 20 miljoen euro!’

Anderlecht lijkt weer goud in handen te hebben. aanvaller Dauda Mohammed maakt namelijk furore bij de beloften van de Brusselaars.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET TV!! (enkel voor actieve klanten)

Zeker in de voorbije weken stond er geen maat op de 20-jarige Ghanees, zo zit hij aan maar liefst vijftien treffers in zijn laatste acht wedstrijden. Vanhaezebrouck beseft dat en liet hem ook invallen tegen STVV, maar tactisch gezien moet de youngster nog stappen zetten en laat dat nu zo belangrijk zijn voor de coach. Aan zijn fysiek kwaliteiten zal het alvast niet gelegen hebben. “Door zijn snelheid en neus voor goals deed hij ons denken aan Samuel Eto’o. Hij is dé snelste in de Anderlecht-kern”, stelt makelaar Sacha Empacher bij Het Nieuwsblad.

Dauda werd inmiddels zelfs al opgeroepen voor de nationale A-ploeg van Ghana, waar men al een tijdje op de hoogte is van zijn talent. En ook elders begint hij stilaan naam te maken. “In makelaarskringen circuleert alvast dat Dauda ooit 20 miljoen euro waard kan zijn”, schrijft HNB. Afwachten of hij dit talent al in de PO’s kan tonen. Teodorczyk mag dan wel aan het scoren zijn geslagen, Ganvoula lijkt een haalbare concurrent …

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *