Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: Superster van Manchester United PER DIRECT weg

Manchester United heeft per direct afscheid genomen van een superster. Middels het medium Twitter maakte ze bekend dat ze een akkoord hebben bereikt over het ontbinden van het contract met Zlatan Ibrahimovic. Na iets meer dan een anderhalf jaar komt er dus een einde aan de samenwerking.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET! (enkel voor actieve klanten)

“Iedereen binnen de club wil Zlatan bedanken voor zijn bijdrage aan de ploeg sinds zijn komst hier en wenst hem veel succes voor de toekomst”, klinkt. Over zijn bestemming, hoogstwaarschijnlijk dus LA Galaxy, wordt voorlopig niets gezegd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *