Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Dennis Praet is razend op bondscoach Roberto Martinez

Bondscoach Roberto Martinez heeft 23 spelers geselecteerd voor de oefeninterland tegen Saoudi-Arabie. Hij liet wel doorschemeren dat hij niet alleen uit deze 23 spelers zal kiezen wie hij meeneemt naar het WK in Rusland. Ook Nacer Chadli, Christian Benteke en Christian Kabasele maken nog een kans op een uitnodiging. Over Dennis Praet rapte hij met geen woord.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET! (enkel voor actieve klanten)

Ik hoopte er deze keer bij te zijn. Ik had de pech anderhalve maand out te zijn, maar ondertussen ben ik alweer enkele weken fit”, zegt hij in La Capitale.

“Vorig jaar haalde ik niet het niveau voor de Rode Duivels, maar dit jaar wel. Ik begrijp niet dat er spelers worden opgeroepen die niet spelen bij hun club.”

Praet proeft weinig erkenning voor zijn goede prestaties in de Serie A. Dat Roberto Martinez vaak bij matchen in België en Engeland opduikt en Italië niet stoort Praet mateloos.

“Hij is nog nooit komen kijken. Zijn assistent kwam de partij tegen Lazio Roma bekijken en stuurde nadien een bericht dat ik veel progressie had gemaakt. In België is de interesse in de Serie A niet al te groot. Als Sampdoria in de Premier League speelde, dan was ik er wel bij.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *