Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Kevin De Bruyne doet oproep aan Martinez: “Neem hem altijd mee naar het WK”

Kevin de Bruyne is één van de beste spelers in de Premier League en dat geeft hem een bepaalde status. Ook bij de Rode Duivels wordt er naar hem geluisterd. Hij weet dat er veel te doen is omtrent Radja Nainggolan, maar hij is de zoveelste Rode Duivel die het opneemt voor de middenvelder van AS Roma. De Bruyne looft hem in Het Nieuwsblad.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET! (enkel voor actieve klanten)

“Ik heb gelezen dat er polemieken zijn, maar ik hou me niet bezig met wat iemand anders in zijn privéleven doet. Ik vind het alleen jammer dat er altijd commentaar is. Radja is iemand die heel eerlijk is. Soms misschien te eerlijk, waardoor hij zichzelf in moeilijkheden brengt. Maar ik neem Radja altijd mee naar het WK.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *