Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Einde seizoen voor sterkhouder van RSC Anderlecht’

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Slecht nieuws voor RSC Anderlecht. Rechtsachter Dennis Appiah is geopereerd aan zijn hernia is daardoor de komende maanden niet inzetbaar voor de Brusselaars. Dit weet het Nieuwsblad te melden. De Franse Ghanees was als rechtsachter dit seizoen al goed voor zes assists.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET! (enkel voor actieve klanten)

Het zal serieus puzzelen worden voor Vanhaezebrouck om zijn afwezigheid op te vangen, want Andy Najar wordt pas halfweg Play-Off I terug verwacht. Een echt alternatief heeft de trainer zo niet. Ofwel zal Vanhaezebrouck Chipciu of zelfs Bruno een rijtje achteruit moeten schuiven, ofwel moet hij één van de jongeren Saelemaekers, Danté of Sowah voor de leeuwen gooien.

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.