Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Franck Berrier kan overstappen naar andere club in de Pro League

Bij KV Oostende lijkt de langste tijd voor Franck Berrier erop te zitten maar hij kan zijn carriere een vervolg geven in de hoogste divisie van Belgie. De 34-jarige Franse middenvelder kwam dit seizoen slechts in elf competitiematchen in actie. Hij ligt nog een jaar onder contract.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET! (enkel voor actieve klanten)

Hij kon vorige zomer naar Thailand, waar hij meer kon verdienen. Dat avontuur knapte echter af omdat KV Oostende een transfersom vroeg. Er volgden in de loop van het seizoen nog conflicten tussen de speler en de club of de technische staf.

Cercle Brugge wil enkele spelers aantrekken die de Pro League goed kennen. Berrier speelde bij Zulte Waregem, Standard en opnieuw Zulte Waregem. Hij is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de Kustjongens. Goed voor alles samen 269 wedstrijden in de JPL.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *