Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Sterkhouder van AA Gent staat voor vertrek, bekende naam moet hem opvolgen’

Het lijkt erop dat er deze zomer heel wat gaat gebeuren op transfergebied bij AA Gent. Aanvaller Moses Simon acht zichzelf namelijk rijp voor een nieuwe stap in zijn carriere. Dit weet Het Nieuwsblad te melden. Als vervanger van Simon, komt er een bekende naam in beeld.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET! (enkel voor actieve klanten)

De krant meldt namelijk dat Yves Vanderhaeghe volgend seizoen Peter Olayinka terug bij de Buffalo’s wil. Hij is momenteel uitgeleend aan Zulte Waregem, en doet het daar zeker niet onaardig. Na een enorm sterke start, viel hij wel een beetje terug. Daarnaast is er ook de interesse in Stallone Limbombe van Antwerp.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *