Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Strenge Marc Coucke over zijn supporters: “Ik wil een vol stadium met positieve fans”

Gisteren nodigde Marc Coucke twee afgevaardigen uit van iedere supportersclub binnen Anderlecht om te praten over de toekomst. Hij wil komaf maken met het verleden en rekent daarom vooral op zijn supporters. “Ik wil een vol stadium met positieve fans. Roepen op de ref mag eens, maar voor de rest gaan we heel streng zijn. We zullen geen geweld of racisme dulden in ons stadion”, aldus Coucke. Daarnaast had de kersverse voorzitter ook positief nieuws voor zijn nieuwe supporters. “De abonnementsprijzen zullen niet stijgen, want we hebben onze twaalfde man nodig”, klinkt het.

facebook SCHRIJF JE IN! En WED en KIJK LIVE naar ALLE POTJES UIT DE PRO en PROXIMUS LEAGUE via UNIBET! (enkel voor actieve klanten)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *